Potetrøsti med gulrot og knollselleri

Potetrøsti med gulrot og knollselleri

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Grovrevne gulrøtter og knollselleri er yppelig å blande sammen med revne poteter til røsti. Spis den som tilbehør til mange ulike matretter, eller som en egen rett med litt sprøstekt bacon til. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.
  • Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.
  • Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter siste uke