potetsalat_med_aspargesboenner_og_egg
Til oppskriften

Potetsalat med aspargesbønner og egg

Alt-i-ett-salat som du bare kan servere litt godt brød til. Her er det mye godt; nypoteter, bønner, sukkererter, avokado og reddiker. Og en nydelig dressing som virkelig setter prikken over i'en. 
20-40 min
Enkel
Salater, Tilbehør
PORSJONER6

Ingredieser

Sennepsdressing

Fremgangsmåte

  • Lag dressingen først ved å blande alle ingrediensene i en bolle og la den stå og trekke i kjøleskapet mens salaten lages.
  • Skrubb potetene og kok dem knapt møre.
  • Kok bønnene knapt møre i lettsaltet vann.
  • Del avokadoen i litt store biter, sukkerertene på langs, reddikene i skiver og riv salaten i mindre biter.
  • Kok eggene i 8 minutter.
  • Anrett alle grønnsakene på et serveringsfat.
  • Riv fisken i biter og del eggene i to og legg det på salaten.
  • Drypp dressingen over like før servering eller ha den i en bolle for seg.
Kilde: frukt.no Foto: Synøve Dreyer
Print