Potetsalat-med-kesam

Potetsalat med kesam

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kesam er en god, sunn basis til de fleste typer dressinger. Den kan tilsettes alle typer urter og andre former for krydder/smakstilsetninger. Her er en frisk og deilig potetsalat laget på kesam som passer til grillretter og spekemat. Da får du en kalorisnill potetsalat som er et godt og proteinrikt alternativ til annen potetsalat basert på tyngre og mer fettrike basiser. 
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær poteter og epler i terninger. Vårløken skjæres i tynne skiver.
  • Bland alle ingrediensene til dressingen i en stor bolle. Ha i poteter, epler og vårløk og bland forsiktig. Dryss over litt hakket gressløk til slutt.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest