Potetsalat med tunfisk

 

Potetsalat med tunfisk

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En god matsalat er flott middag. Her har vi hatt tunfisk og egg i salaten sammen med poteter, rødløk og cherrytomater. Litt brød til og du har en deilig middagssalat.
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok potetene, avkjøl, skrell og skjær dem i båter.
  • Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem en stund i kaldt vann og skrell dem.
  • La tunfisken renne godt av.
  • Skjær løen i tynne ringer.
  • Bland alle ingrediensene til salaten forsiktig sammen og legg på fat.
  • Hakk kruspersillen og bland med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.
  • Server salaten med dressingen og ferskt brød.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest