Potetsalat med tunfisk

 

Potetsalat med tunfisk

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En god matsalat er flott middag. Her har vi hatt tunfisk og egg i salaten sammen med poteter, rødløk og cherrytomater. Litt brød til og du har en deilig middagssalat.
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok potetene, avkjøl, skrell og skjær dem i båter.
  • Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem en stund i kaldt vann og skrell dem.
  • La tunfisken renne godt av.
  • Skjær løen i tynne ringer.
  • Bland alle ingrediensene til salaten forsiktig sammen og legg på fat.
  • Hakk kruspersillen og bland med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.
  • Server salaten med dressingen og ferskt brød.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest