Potetsalat med tunfisk

 

Til oppskriften

Potetsalat med tunfisk

En god matsalat er flott middag. Her har vi hatt tunfisk og egg i salaten sammen med poteter, rødløk og cherrytomater. Litt brød til og du har en deilig middagssalat.
Under 20 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok potetene, avkjøl, skrell og skjær dem i båter.
  • Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem en stund i kaldt vann og skrell dem.
  • La tunfisken renne godt av.
  • Skjær løen i tynne ringer.
  • Bland alle ingrediensene til salaten forsiktig sammen og legg på fat.
  • Hakk kruspersillen og bland med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.
  • Server salaten med dressingen og ferskt brød.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print