Potetsufflé-1

Potetsufflé

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En enkel rett å tilberede hvor bare navnet er nok til å imponere venner og familie! Passer godt som tilbehør til en bedre middag eller som en enkel, liten snacks når sulten melder seg. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Prikk potetene med en gaffel og stek i ovn på 180 grader C i ca 50 min eller til de er myke. Del potetene i to og ta ut innmaten med en skje. Sett tilbake skallet i ovnen og stek dem litt "crispy".
  • Ha potetinnmaten i en bolle med ost, urtesmør, fløte og eggeplommer. Krydre med salt og pepper. Mos alt godt sammen, gjerne i maskin.
  • Stivpisk eggehvitene i en ren bolle og vend forsiktig inn i potetrøren. Ha potetrøren i en sprøytepose. Fordel røren i skallet og stek i ovn i ca 20 min til røren er hevet og har fått pen farve.
  • Smaksett gjerne suffleen med krydderurter eller sitronskall.
Kilde: frukt.no Foto: Inkognito
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest