Potettortilla med brokkoli, rødløk og chorizo
Til oppskriften

Potettortilla med brokkoli, rødløk og chorizo

Har du egg, har du mat! I kjøleskapet finner du helt sikkert noe du kan bruke i en eggepanne og få middagen ferdig på få minutter. I vår spanskinspirerte eggepanne har vi brukt chorizo, potet og et par fargesterke grønnsaker.
Under 20 min
Enkel
Forrett, Lunsj, Middag
Spania
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Fres potetbiter, brokkoli og løk i margarin til det er nesten mykt. Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og kvernet pepper.
  • Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
  • Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.
  • Server potettortillaen varm med en god salat.
Print