Prinsessepudding-med-rød-saus-1

Prinsessepudding (semulegrynspudding)

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Prinsessepudding med rød saus har lange tradisjoner på dessertbordet, og gir gjerne gode assosiasjoner til barndommen. Gjør som oss og bytt ut sausen med friske bær! 
PORSJONER8

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok opp melken, dryss i grynene og rør til det koker. Senk varmen og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter til grynene er møre. Rør inn smør.
  • Visp sammen eggeplommer og sukker og visp det inn i puddingen. Varm den til kokepunktet.
  • Fyll puddingen i små skåler, dryss litt sukker på toppen og avkjøl helt.
  • Server puddingen med rørte, friske bær eller med rød saus.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest