Pulled-pork

Pulled pork med coleslaw

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Pulled pork er tøff mat! For å få svinenakken god og saftig trenger den sin tid på grillen, men tiden er verdt å vente. Servert i godt burgerbrød med bbq-saus og coleslaw er pulled pork noe av det beste innen bbq 
PORSJONER4

Ingredieser

Rub-a-dub krydderblanding

Coleslaw

Fremgangsmåte

  • Smør inn benfri svinenakke med sennep. Rub-a-dub Bruk nøyaktige mål. Bland alle ingredienser godt i en bolle og ha det over i en lufttett beholder.
  • Fordel krydderblanding rundt hele stykket.
  • Legg svinenakken på indirekte varme (150 °C) på kullgrill til kjernetemperaturen viser 86 °C, ca. fem timer.
  • Bruker du gassgrill, plasser en røykboks eller aluminiumsfolie med treflis på grillen de første to-tre timene. (Må mulig fylles opp igjen i løpet av tiden). Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
  • Ha revet grønnsaker i en bolle. Tilsett sitronsaft, sukker, crème fraîche og majones. Rør sammen og smak til med salt og pepper.
  • La svinenakken hvile i minimum 15-20 minutter. Riv det møre kjøttet fra hverandre.
  • Bruk gjerne engangshansker eller to gafler når du river kjøttet da kjøttet er varmt.
  • Varm hamburgerbrød raskt på grillen.
  • Server pulled pork i burgerbrød med bbq-saus og coleslaw.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest