Puspas

Puspas

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne retten kommer fra Bergen. Den ligner veldig på Irish Stew, og det er vel ikke helt usannsynlig om den har funnet veien over Nordsjøen til Vestlandet.  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i porsjonsstykker. Skrell poteter og gulrøtter, og del dem i store terninger. Skjær kålen i store skalker.
  • Legg kjøtt, poteter, gulrøtter og kål lagvis i en kjele med salt og pepper mellom lagene.
  • Hell over vannet. Kok opp og skum av. La det småkoke under lokk til alt er mørt og potetene begynner å mose seg, ca. 1 1/2 -2 timer.
  • Server flatbrød til.
Kilde: matprat.no Foto: Synøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest