Pytt-i-panne-med-gronnsaker-MP-71908
Til oppskriften

Pytt i panne med grønnsaker

Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete.
20-40 min
Enkel
Gryteretter, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær sjampinjong i båter og skrell og skjær alle grønnsakene i omtrent like store biter.
  • Stek sjampinjongbåter på høy varme i en stekepanne med olje til de får fin farge.
  • Ha i resten av grønnsakene og fortsett å steke under jevn omrøring til alle grønnsakene er myke og har fått fin farge. Krydre med salt og pepper.
  • Ha margarin i en middels varm stekepanne. Når margarinen bruser godt er det varmt nok. Knekk ett og ett egg, og la hvert egg gli forsiktig ned i stekepannen slik at plommen ikke ødelegges. Senk varmen og stek egg til hviten har stivnet og plommen fortsatt er bløt.
  • Server pytt-i-panne med raust med hakket persille og legg et egg på toppen. Rødbete og sylteagurk smaker godt til, og mange vil ha ketchup eller en god sennep.
Kilde: matprat.no
Print