Quesadilla med kjøttdeig og mais

Quesadilla med kjøttdeig og mais
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Quesadilla med kjøttdeig og mais

Har du rester igjen etter tacomiddagen? Fordel dem mellom to tortillalefser og lag quesadilla! 
PORSJONER4

Ingredieser

  • 200 g kjøttdeig stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl maiskorn hermetiske
  • 1 dl salsa gjerne sterk

Fremgangsmåte

  • Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.
  • Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.
  • Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
  • I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken