Meny

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Oppdatert

Over 60 min
Avansert
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Quiche Lorraine

Pai er super selskapsservering fordi paiskallet kan stekes ferdig på forhånd, mens paien kan settes i ovnen en snau halvtime før gjestene kommer. Dermed er kjøkkenet ferdig ryddet når gjestene er i hus. Salat er deilig tilbehør. 
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn
Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
  • Trykk den ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.
  • Stek bacon skåret i små biter og legg dem i det ferdige paiskallet.
  • Bland egg, melk, gressløk og pepper og hell blandingen over baconet. Dryss over revet ost.
  • Stek paien videre ved 180 ° i ca. 25 minutter til eggblandingen er stiv.
  • Server paien varm, gjerne med en frisk salat til.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også