Quiche-med-løk

Quiche med løk

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Server varm pai med løk og spekesnacks i følge med en fristende salat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og elt deigen sammen. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
  • Trykk paideigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.
  • Skjær løk i ringer og fres dem i smør i en panne til de er så vidt møre. Fordel løken over paibunnen.
  • Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over løken. Dryss revet ost over og legg spekesnacks på toppen.
  • Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv.
  • Server paien varm, gjerne med en frisk salat til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest