Quiche-med-løk

Quiche med løk

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Server varm pai med løk og spekesnacks i følge med en fristende salat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og elt deigen sammen. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
  • Trykk paideigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.
  • Skjær løk i ringer og fres dem i smør i en panne til de er så vidt møre. Fordel løken over paibunnen.
  • Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over løken. Dryss revet ost over og legg spekesnacks på toppen.
  • Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv.
  • Server paien varm, gjerne med en frisk salat til.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften