Rabarbra-og-jordbær-kompott-1

Rabarbra og jordbærkompott

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Rabarbra og jordbærkompott servert på den tradisjonelle måten - sammen med fløte.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skyll rabarbraen og skjær stilkene i 2 cm brede biter. Middels tykke rabarbrastilker gir best resultat.
  • Kok opp vann og sukker i en kjele. Legg rabarbraen i og småkok til den er mør. Tilsett mer sukker etter ønske. Rør potetmelet ut i litt kaldt vann og hell jevningen i en tynn stråle i kjelen under omrøring. Kok opp og trekk den raskt til side.
  • Tilsett oppskåret jordbær og sett kompotten til avkjøling.
  • Serveres lun med matfløte, kaffefløte eller vaniljekesam.
Kilde: melk.no Foto: Aina Hole
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest