Rabarbra-og-kokosdessert-1

Rabarbra- og kokosdessert

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Den sure, men gode rabarbraen har lange tradisjoner her i landet, og kan brukes på mange forskjellige måter. Dette er en god, gammel dessert som er vel verd å trekke frem fra glemselen. Kombinasjonen av kokos og rabarbra gir en deilig smak av sommer. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask, skrell og kutt opp rabarbraen i 1/2 cm biter. Legg dem utover i en ildfast form. Bland sukker og potetmel, dryss det over rabarbraen.
  • Pisk egg og melis til eggedosis. Bland smeltet smør og kokos. Hell kokosblandingen over i eggedosisen og rør forsiktig. Hell det over rabarbraen.
  • Stek desserten ved 200 °C, på midterste rille, ca. 15-20 minutter til toppen er gyllen.
  • Server gjerne kokosdesserten lun med vaniljeis eller pisket krem.
  • Denne desserten kan gjerne lages i en grill med lokk. Tiden vil variere noe med temperaturen på grillen, så prøv deg litt frem.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest