Rabarbra-og-pasjonsfrukt-i-gele-1
Til oppskriften

Rabarbra og pasjonsfrukt i gelé

Rabarbra og pasjonsfrukt i gelé er en dessert som inneholder spiselige blomster. Noe å imponere vennene med? 
Over 60 min
Middels
Dessert
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask og skjær rabarbra i biter. Smelt geleen og tilsett rabarbrabitene. La rabarbrabitene trekke i geleen i noen minutter.
  • Skjær frukten i biter og båter, og legg i et glass sammen med rabarbrabitene. Bland inn spiselige blomster (tagetes).
  • Avkjøl geleen litt og hell den over frukten. La det stå og stivne i 1 time. Legg over yoghurt og pynt med sitronmelisse.

Merk

  • Husk at når du bruker spiselige blomster i matlaging så bør du enten bruke egenavlet eller blomster som du har kjøpt på matbutikken. Dette for å unngå at de er sprøytet med plantevernmiddel som man ikke bør spise.
Kilde: melk.no Foto: Jarle Nyttingnes
Print