Rabarbrasuppe2-1

Rabarbrasuppe

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Rabarbra hører sommeren til. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis eller pisket kremfløte. Suppen smaker like godt kald som varm. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask og skrell rabarbra, kutt i biter. Kok rabarbra i vann og sukker til rabarbraen begynner å gå i stykker, ca. 5-10 minutter.
  • Rør potetmel ut i kaldt vann til en jevn grøt og hell det i væsken i en tynn stråle, mens du rører godt. Kok opp. Avkjøles i kjøleskapet.
  • Hvis du har mye rabarbra i hagen kan du lage opp en del rabarbrasuppe og fryse det ned. Smaker like godt vinter som sommer.
  • Rabarbrasuppe med litt jordbær smaker ekstra godt!
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften