Rask-pølse-pytt-i-panne-1
Til oppskriften

Rask pølsepytt-i-panne

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker. 
Under 20 min
Enkel
Gryteretter, Middag, Tradisjon
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kutt pølse i 1-1 ½ cm store terninger og stek dem lett i en stekepanne med smør.
  • Kutt grønnsakene i like store biter som pølsa og ha dem i stekepannen etter hvert som du kutter. Rør om av og til. Stek til alt er gjennomvarmt og har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
  • Server pytten med sylteagurk og grov sennep.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print