Rask thaicurry med kjøttdeig av svin

Rask thaicurry med kjøttdeig av svin

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dette er en god gryte i en hektisk hverdag. Med en pakke kjøttdeig av svin og et glass currysaus har du et bra utgangspunkt for en kjapp middag med masse smak. Tilsett sukkerertene rett før du setter gryta på bordet, så holder de seg knasende sprø!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i rødløk, og fres et par minutter.
  • Tilsett currysaus og rør godt.
  • Ha i matfløte, og la gryten koke noen minutter.
  • Ha i sukkererter rett før servering. Da holder de seg sprø.
  • Server den smakfulle gryten med ris og eventuelt godt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest