Red-Velvet-Cupcakes-1

Red Velvet Cupcakes

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Disse søte munnfullene passer like godt til valentin som på julens kakebord. Jeanette Aasland står bak oppskriften som var en av finalistene i konkurransen "Nye Julekaker 2012". 
PORSJONER1

Ingredieser

Frosting

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen sukker og egg til eggedosis.
  • Bland mel, salt, natron, kakao og vaniljesukker i en egen bolle. Tilsett hvitvinseddik, matolje, kremfløte og rømme, og bland godt sammen. Ha i konditorfargen til slutt og bland til røren er gjennomfarget.
  • Plasser muffinsformer på en stekeplate. Fyll dem 3/4 fulle.
  • Stek muffinsene midt i ovnen ved 175° C i ca 15 - 20 minutter. Avkjøl på rist.

Frosting

  • Bland sammen kremost, melis og vaniljeessens i en kjøkkenmaskin. Pisk til du har en jevn krem.
  • Fyll en sprøytepose med frosting og lag topper på cupcakesene.
  • Tips: Lag gjerne kakene i små konfektformer, så kan de brukes som ett av de 7 slagene.
  • Gelefarge er en sterkere farge en konditorfargen som selges i dagligvareforretningene. Gelefarge får du tak i hos hobbybutikker, kjøkkenforretninger eller konditorbutikker. Pass på at også denne blandes godt inn i deigen.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Nadin Martinuzzi
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest