Reinsdyrburger med kantareller og multedressing

Reinsdyrburger med kantareller og multedressing

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Med reinsdyrkjøtt, multer og kantareller vil denne burgeren garantert gi deg smaken av storslått norsk natur! 
PORSJONER4

Ingredieser

Multedressing

Stekte kantareller

Fremgangsmåte

  • Kjør reinsdyrskav raskt i en foodprosessor, gjerne i to eller flere omganger. Rør inn salt, pepper, timian, rosmarin og vann, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Reinsdyrskavet kan også males gjennom kjøttkvernens fineste skive.
  • Del deigen i 4. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  • Lag dressing ved å blande rømme og multer, smak til med salt og pepper.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen, de skal være så vidt gjennomstekte. La dem hvile noen minutter.
  • Stek kantareller i en varm stekepanne med smør til de er gyldne, krydre med salt og pepper.
  • Anrett burgerbrød med salat, reinsdyrburger og stekte kantareller. Server med multedressing.
  • * avskjær eller kjøttdeig.
  • ** eller fine rundstykker.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften