Meny

Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær

Reinsdyrcarpaccio-med-sopp-og-bjorneber

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær

Carpaccio på reinsdyrkjøtt smaker helt utrolig godt sammen med sopp, bjørnebær og nøtter. Den er en sikker vinner på menyen, og er en hyllest til de nordiske råvarer! 
PORSJONER4

Ingredieser

Panert sopp

Fremgangsmåte

  • Renskjær kjøttet for eventuelle sener. Pakk det inn i plastfolie og legg i fryseren.
  • Ta opp den dypfryste filen og la den ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær den i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på tallerkener. La skivene dekke hver tallerken.
  • Ha mel, sammenvispede egg og strøkavring i tre forskjellige boller. Del soppen i store biter.
  • Vend soppen først i mel, dypp dem så i egg og vend dem til slutt i strøkavring. Stek soppen i olivenolje på sterk varme til den blir sprø og gyllen i fargen. La soppen hvile litt.
  • Fordel til slutt bjørnebær og hasselnøtter over kjøttet før servering.
  • * kantarell, steinsopp, sjampinjong og shitake.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også