Reinsdyrcarpaccio

Reinsdyrcarpaccio

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med flatbiff av reinsdyr kan du trylle frem en deilig forrett til dine gjester. Server de løvtynne skivene av reinsdyrkjøtt sammen med frisk ruccula, en god olivenolje og nykvernet pepper. 
PORSJONER4

Fremgangsmåte

  • Renskjær flatbiff av rein og del den i to på langs.
  • Legg kjøttstykket over på et dobbelt lag med plastfolie. Brett plastfolien over kjøttet og rull forsiktig, mens du strammer til på sidene.
  • Snurr rullen ytterligere, og brett inn endene slik at den blir fast. Gjenta prosessen på neste kjøttstykke. Legg rullene i fryseren over natten.
  • Ta opp de dypfryste rullene og la dem ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær de i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på et stort fat eller noen tallerkener.
  • Server carpaccio med en frisk rucculasalat og ha på god olivenolje og nykvernet pepper rett før servering.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest