Reinsdyrfilet-med-blåbaerkrem

Reinsdyrfilet med blåbærkrem

40-60 min
Avansert
Print
Lag en deilig reinsdyrfilet med blåbærkrem, den lager du av matyoghurt og blåbær.
PORSJONER4

Ingredieser

Blåbærkrem

Fremgangsmåte

  • Stek reinsdyret litt på begge sider (2 min), la den hvile litt før du setter den i varm ovn på 200 grader i 8-10 min.
  • Skrell og skjær persillerøttene i lange staver, skjær soppen i 4. Stek dette i panne sammen med squash og aspargesbønner.
  • Lag blåbærkrem av matyoghurt og blåbærsyltetøy som du blander sammen.
  • Skjær tomater og dander disse i bunnen på tallerken, legg på de andre grønnsakene, og tilslutt reinsdyrfileten.
  • Damp mandelpoteter i 10-15 minutter og server de ved siden av. Legg noen estragonblader på toppen.