Reinsdyrkarbonade

Reinsdyrkarbonade

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Med reinsdyrskav eller finnbiff i fryseren har du flere gode middagsmuligheter. Halvtint reinsdyrskav blir til flott farse i løpet av få sekunder, og vips, så har du utgangspunktet til herlige, grove reinsdyrkarbonader med masse smak. Har du avskjær eller kjøttdeig av rein, er dette selvfølgelig også flott å bruke i denne retten. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Legg reinsdyrskavet i en hurtigmikser sammen med pepper. Kjør til en grov masse. Tilsett resten av ingrediensene og kjør i ca. 10 sekunder.
  • Form til 4 store karbonader og stek dem til de er så vidt gjennomstekte.
  • Sprøstek baconskivene.
  • Gni brødene med en halv hvitløk og stek dem sprø i skorpa i litt smør.
  • Legg på salat, rømmedressing, tomatskiver, bacon, sylteagurk og karbonade på 4 brødskiver. Legg den andre brødskiven på toppen.
  • * tilsatt hakket gressløk og revet hvitløk.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest