Meny
Reker

Reker

Resultatet av norske rekers oppvekst i de kalde, klare dyp er den karakteristiske søte og salte smaken som norske reker er verdenskjent for. Nyt dem – hele året!

De norske rekene har kort vei fra saltvannsdypet til middagstallerkenen. Ettersom reker er på sitt aller beste om vinteren bør veien være like kort sommer som vinter. Reker på brygga gjør sommerkvelden perfekt, men de kommer også pillet og i ulike laker og marinader. Det gjør råvaren perfekt for raske hverdagsmiddagene og festlige lag hele året.

  • Årstiden er altså ingen begrensning når du serverer reker. Du trenger heller ikke begrense deg til å bruke reker som forrett eller tapas. De egner seg like mye til hovedrett som til forrett.
  • Når de beste råvarene fra våre havdyp møter urter og krydder fra andre deler av kloden, blir resultatet magisk. Server reker med rause smaker fra hele verden og imponer både deg selv og gjestene dine.
  • Det er likevel en grunn til at klassikere blir klassikere, og noen ganger kan du velge tradisjonelt. Lag en tidløs rekefavoritt som rekecocktail og smak hvorfor.

Kilde: godfisk.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter