Ribbensstek med thaiinspirert BBQ-saus, grillet squash&paprika og sprø bønnespirer

Ribbensstek med thaiinspirert BBQ-saus

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ribbensstek med thaiinspirert BBQ-saus, grillet squash&paprika og sprø bønnespirer
PORSJONER4

Ingredieser

THAIINSPIRERT BBQ-SAUS

GRILLET SQUASH&PAPRIKA

SPRØ BØNNESPIRER

Fremgangsmåte

  • Alle ingrediensene til BBQ-sausen blandes i en bolle. Snitt svoren og skjær kjøttet i skiver (filetkoteletter). Gni dem inn med litt olje. Grill kotelettene på direkte varme til fin bruning på begge sider. Flytt kjøttet over på aluminiumsfolie og grill ferdig på indirekte varme, mens du pensler godt med thaiinspirert BBQ-saus.
  • Rens paprika og squash og kutt i grove biter. Vend i olje, salt og pepper og grill grønnsakene på direkte varme.
  • Bland sitronsaft, olivenolje, gressløk, salt og pepper i bønnespirene.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest