Ribbensstek med thaiinspirert BBQ-saus, grillet squash&paprika og sprø bønnespirer
Til oppskriften

Ribbensstek med thaiinspirert BBQ-saus

Ribbensstek med thaiinspirert BBQ-saus, grillet squash&paprika og sprø bønnespirer
40-60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

THAIINSPIRERT BBQ-SAUS

GRILLET SQUASH&PAPRIKA

SPRØ BØNNESPIRER

Fremgangsmåte

  • Alle ingrediensene til BBQ-sausen blandes i en bolle. Snitt svoren og skjær kjøttet i skiver (filetkoteletter). Gni dem inn med litt olje. Grill kotelettene på direkte varme til fin bruning på begge sider. Flytt kjøttet over på aluminiumsfolie og grill ferdig på indirekte varme, mens du pensler godt med thaiinspirert BBQ-saus.
  • Rens paprika og squash og kutt i grove biter. Vend i olje, salt og pepper og grill grønnsakene på direkte varme.
  • Bland sitronsaft, olivenolje, gressløk, salt og pepper i bønnespirene.
Print