Ris-a-la-mande-1

Ris a la mande

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Ris a la mande er den danske varianten av riskrem. Med ingredienser som marsipan og kirsebær kan desserten kalles eksklusiv. Nyt den!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløten stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestangen, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
  • Riv marsipan på et rivjern. Hakk skåldede mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
  • Lag en jevning av litt av saften og potetmelet. Ha resten av ingrediensene til sausen i kjele, og kok opp. Ta kjelen av platen, og rør inn jevningen.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest