Meny

Risnudler med stekte grønnsaker

Risnudler med stekte grønnsaker

Oppdatert

Under 20 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Risnudler med stekte grønnsaker

Sunt, litt eksotisk, enkelt og kjempegodt! Varier gjerne med dine favorittgrønnsaker og sauser. Her er det kun din egen fantasi som begrenser. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask, rens og skjær brokkoli i buketter, gulrot og paprika i strimler, sjampinjong i båter og finsnitt vårløken.
  • Finhakk frisk ingefær og hvitløk.
  • Kok nudlene som anvist på pakken.
  • Fres grønnsakene myke i litt olje. Tilsett bønnespirer, ingefær og hvitløk til slutt.
  • Server med soyasaus.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også