Risnudler med stekte grønnsaker

Risnudler med stekte grønnsaker

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sunt, litt eksotisk, enkelt og kjempegodt! Varier gjerne med dine favorittgrønnsaker og sauser. Her er det kun din egen fantasi som begrenser. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask, rens og skjær brokkoli i buketter, gulrot og paprika i strimler, sjampinjong i båter og finsnitt vårløken.
  • Finhakk frisk ingefær og hvitløk.
  • Kok nudlene som anvist på pakken.
  • Fres grønnsakene myke i litt olje. Tilsett bønnespirer, ingefær og hvitløk til slutt.
  • Server med soyasaus.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest