Ristet steinbitfilet, med steinbitchorizo
Til oppskriften

Ristet steinbitfilet med steinbitchorizo

Over 60 min
Avansert
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Steinbitchorizo

Lun vinaigrette av løk og brødkrutonger

Fremgangsmåte

Steinbitchorizo

  • Pølsen lages dagen i forveien da den bør få "sette seg".
  • Del og rens paprikaen, vend i olje og bak i ovn på 230°C i ca. 10-12 minutter. Ta ut og dekk med aluminiumsfolie.
  • Avkjøl og skrell av skinnet.
  • Mariner fiskeavskjæret, paprika, paprikapulver, hvitløk og cayennepepper i ca. 1-2 timer.
  • Deretter kvernes det grovt og eggehviten, salt og pepper røres godt inn og stappes i pølsetarmen.

Lun vinaigrette av løk og brødkrutonger

  • Kutt sjalottløken i løvtynne skiver og fres med litt smør.
  • Tilsett eddik, vann og brunet smør og smak til.
  • Stekt brødkrutongene 1x1 cm i klaret smør. Rett før servering has brødkrutongene og persillen i sausen.
  • Stek fisken og pølsene med salt og pepper i smør.
Print