Ristet steinbitfilet, med steinbitchorizo

Ristet steinbitfilet med steinbitchorizo

Over 60 min
Avansert
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Steinbitchorizo

Lun vinaigrette av løk og brødkrutonger

Fremgangsmåte

Steinbitchorizo

  • Pølsen lages dagen i forveien da den bør få "sette seg".
  • Del og rens paprikaen, vend i olje og bak i ovn på 230°C i ca. 10-12 minutter. Ta ut og dekk med aluminiumsfolie.
  • Avkjøl og skrell av skinnet.
  • Mariner fiskeavskjæret, paprika, paprikapulver, hvitløk og cayennepepper i ca. 1-2 timer.
  • Deretter kvernes det grovt og eggehviten, salt og pepper røres godt inn og stappes i pølsetarmen.

Lun vinaigrette av løk og brødkrutonger

  • Kutt sjalottløken i løvtynne skiver og fres med litt smør.
  • Tilsett eddik, vann og brunet smør og smak til.
  • Stekt brødkrutongene 1x1 cm i klaret smør. Rett før servering has brødkrutongene og persillen i sausen.
  • Stek fisken og pølsene med salt og pepper i smør.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften