Rød Thai karripasta

Rød Thai karripasta

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Karripastaer enger seg ypperlig til å lage på forhånd og oppbevare. De er forbausende enkle å lage og er en flott smaksstarter for supper, karriretter og de kan smaksette andre retter. Karripastaer kan holde seg i lufttett beholder i 2 uker i kjøleskap eller 2 måneder i fryseboks.
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 180 °C. Legg 15 de tørkede chiliene i en bolle og dekk med kokende vann og bløtlegg i 20 minutter. La de renne av. Fjern frøene og grovhakk kjøttet.
  • I mellomtiden plasseres rekepasta, korianderfrø, hvit pepper og spisskummenfrø i en ovnspanne dekket av folie. Stek i 5-10 minutter til det er aromatisk. Fjern folien.
  • Hakk sjalottløk, hvitløk. Finsnitt det hvite av sitrongresset. Hakk galangal og korianderrot. Finriv skall av kaffirlime.
  • Legg alt i en kjøkkenmaskin eller morter sammen. Kjør maskinen eller mos med støter til det blir en jevn pasta.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest