Rødlål med saft

Rødkål med saft

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hjemmelaget, gammeldags rødkål med nelliker
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Riv rødkålen på en mandolin eller så fint du kan med en kniv.
  • Smelt smørret i en gryte og ha i kålen.
  • La den surre over middels varme mens. Røs hele tiden til kålen har faldt helt sammen. Tilsett eddik, saften og salt.
  • Ha på lokk og la kålen putre i mindst to timer. Rør i den med jevne mellomrom og tilsæt evt. litt mer saft eller litt vann hvis den blir tørr.
  • Smak den til med ripsgelé, litt fett og evt. litt mer sukker og salt.
  • Rødkålen kan lages noen dager i forveien og varmes forsiktig opp ved bruk.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest