Rødvinsgryte
Til oppskriften

Rødvinsgryte

Snu litt på rødvinsglasset. Ha litt i sausen også. Rødvinsgryte er en rask og enkel rett. Den har en fyldig vinsmak som fremhever kjøttet. God appetitt! 
20-40 min
Enkel
Gryteretter, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.
  • Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken.
  • Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.
  • Server med ris, kokte poteter eller en god potetmos >> og salat til.
  • *  i terninger, ca. 3 x 3 cm.
Print