Røkelaks med eggerøre

Røkelaks med eggerøre
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Røkelaks med eggerøre

Røkelaks med eggerøre er en skikkelig klassiker. Server den røkte fisken på et stort fat med eggerøre til koldtbord eller julefrokosten, eller legg det opp på porsjonstallerkener som en tradisjonsrik forrett.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg, vann, salt og pepper med en gaffel.
  • Smelt smør i en varm stekepanne. Når smøret har sluttet å bruse hell i de sammenvispede eggene. Skyv røren inn mot midten etterhvert som eggene stivner.
  • Anrett røkelaks på et fat eller porsjonstallerkener sammen med eggerøren. Dryss over finsnittet vårløk og server gjerne godt brød til.
Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen  
Populære oppskrifter den siste uken