Røkelaks-med-eggerøre-2

Røkelaks med eggerøre

Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Smørbrød med røykt laks og eggerøre er den perfekte oppskriften hvis du vil gjøre litt ekstra ut av lunsjen. Eller kanskje du skal invitere noen med på piknik en sommerdag? 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen egg, salt og finhakket gressløk.
  • Smelt smør i en stekepanne, men det må ikke bli brunt. Hell eggeblandingen i stekepannen og varm den forsiktig opp.
  • Skyv den sammen etter hvert som den stivner. Ta eggerøren ut av stekepannen når den har stivnet og er blank på overflaten, men ikke tørr.
  • Del baguettene, og legg skiver av røykt laks, eggerøre og salat i midten.
  • Server med litt dill drysset over.
Kilde: godfisk.no Foto: Norwegian Seafood Council
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften