Meny
Røkelaksruller
Porsjoner36
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Hakk ingefær, gressløk og røkelaks. Pisk 1 egg med 1 ts vann og 1/2 ts maisenna. Smak til med salt og pepper.
  • Varm en stekepanne og ha i litt olje. Tilsett egg og stek ved middels varme, dra blandingen mot midten med stekespaden til den er lett stivnet. Avkjøl i pannen i 2 minutter og la den så forsiktig gli over på en ren flate med den ustekte siden opp. Avkjøl. Gjenta med resten av eggene, pisket med vann og maisenna, og lag fem omeletter til.
  • Legg hver omelett på et bakepapir på et flatt bord. Smør krem.osten i et jevnt lag på omelettene. Strø på gressløk og laks. Smak til med nykvernet, svart pepper. Rull hver omelett forsiktig, men fast sammen ved hjelp av papiret, trekk rullen mot deg. Pakk rullene i plast og avkjøl dem i minst 3 timer.
  • Skjær rullene i 2 cm skiver med en skarp kniv, skjær til kantene. Pynt med kvaster av dill.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter