Røkt-ørret-med-pasta

Røkt ørret med pasta

Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Røkt ørret egner seg minst like godt til middag, som på brødskiven til frokost. Her har vi brukt røkt ørret i en kremet pasta med vårløk og persille.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær røkt ørret i tynne strimler.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Hell ut kokevannet og vend inn olivenolje i pastaen.
  • Finhakk vårløk og persille.
  • Bland sammen lettrømme, eggeplomme og grov sennep, og vend inn vårløk, persille og erter.
  • Hell blandingen over pastaen og rør godt.
  • Vend inn ørreten, og smak til med salt og pepper.
  • Server røkt ørret i pasta.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften