Meny

Rosastekt lammecarré med sprø urteskorpe

rosastekt lammecarre med spro urteskorpe1

Oppdatert

40-60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Rosastekt lammecarré med sprø urteskorpe

Enkel oppskrift på lammecarre med sprø skorpe av urter, servert med sellerirotpurè. Lammecarre er enkelt å lykkes med, her viser vi deg hvordan du får et vellykket resultat. Det saftige kjøttet paneres med urter, og stekes i stekepanne og ovn. Imponerer både store og små!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kjør brødsmulene med food prosessor med urter, sitronskall, salt og pepper. Vend lammecarrèen i brødsmulene og brun dem i en stekepanne med smør til de er gylne rundt hele. Stek deretter i ovn på 180 grader til det har 56 grader i kjernetemperatur. La hvile i 5 min før servering.
  • Skrell selleriroten og kutt i terninger. Kok selleriroten mør i fløte. Løft selleriroten ut av fløten og kjør til purè med en stavmikser. Spe med litt av fløten hvis du vil ha purèen litt tynnere. Smak til med salt og pepper.
  • Vend cherrytomatene i olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader i 10 minutter.
  • Pynt med friske urter og server gjerne med en god saus som f.eks. rødvinssaus.
Kilde: meny.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også