Rosenkål-med-stjerneløk-2

Rosenkål med stjerneløk

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En herlig smakskombinasjon som tilbehør til alle typer stekt kjøtt. Prøv den gjerne til svinekjøtt - der passer den ekstra godt!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Gi løken et oppkok i usaltet vann, rens dem og la dem renne godt av. Brun løken lett i smør.
  • Rens rosenkål, del store hoder i to og bland dem med løken. Hell på kyllingbuljong, tilsett laurbærblad og timian og krydre med salt og pepper. Kok til rosenkålen er mør - ca. 10 minutter.
  • Ta opp laurbærbladet og server med ristede mandelflak og gjerne også litt hakket kruspersille på toppen.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest