Rosenkålslaw-med-bacon,-granateple-og-sitrusdressing

Rosenkålslaw med bacon, granateple og sitrusdressing

20-40 min
Enkel
Print
Finstrimlet rå rosenkål blir til en fruktig rosenkålslaw med en sitrusdressing. Har du en foodprosessor kan du enkelt la den gjøre kuttejobben. Gule rosiner kan byttes ut med vanlige rosiner eller tørkede tranebær. Valnøtter kan erstattes med mandler, pinjekjerner eller pekannøtter og mengden kan varieres etter eget ønske.
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken og visp sammen alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og kvernet pepper.
  • Rens og skjær rosenkålen i tynne skiver, jo tynnere – jo bedre. (Bruk gjerne en foodprosessor med skiveblad).
  • Finsnitt rødløken og del baconet i små biter.
  • Bland sammen rosenkål, dressing, rødløk, baconbiter, granateplekjerner, rosiner, nøtter og persille.
  • La gjerne salaten få stå og «sette» seg i noen minutter før servering.
Kilde: bama.no