Rotete-gryte-1

Rotete gryte

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Deilige rotgrønnsaker, poteter og kål danner grunnlaget for denne varmende middagsgryten. Lag dobbel porsjon og frys ned til senere.  I denne gryten kan du bruke det du ønsker av grønnsaker. F.eks. persillerot, sellerirot, neper og løk. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær poteter, gulrot, pastinakk og kålrot i terninger. Kok terningene i vann under lokk i ca. 10 minutter.
  • Skrell og skjær kålen i strimler. Ha kål og laurbærblad i gryten og la det koke i ytterligere 5 minutter.
  • Vask, rens og finsnitt purre. Skjær pølse i skiver og ha det i gryten sammen med finsnittet purre. Kok opp.
  • Smak til med salt og pepper. Strø over rikelig med hakket kruspersille.
  • Flatbrød smaker godt til.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest