Meny
Rotgrateng
Potetgrateng er en velkjent rett, men hvorfor ikke blande inn rotgrønnsaker i gratengen? Her kan du blande inn det du har av rotgrønnsaker og smake til med det krydderet du liker. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skrell og del grønnsaker i tynne skiver med ostehøvel eller en grønnsakskutter (mandolin).
  • Legg grønnsakene lagvis i form. Begynn og avslutt med poteter.
  • Bland sammen fløte, melk, salt og pepper og hell det over grønnsakene. Dryss på revet ost og sett formen inn i varm ovn ved 175°C i ca. 45 minutter til grønnsakene er møre og det meste av væsken er trukket inn.
  • Server gratengen til svinekjøtt, lammekjøtt, kylling eller pølser.
  • Gratengen er et godt alternativ til gratinerte poteter.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter