Rotmos-med-epler-1

Rotmos med epler

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Potetmos og rotmos er velkjent tilbehør. Men hvorfor ikke lage ditt eget preg på mosen ved å tilsett biter med epler? 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og del poteter og grønnsaker i grove terninger og kok det mørt i usaltet vann, 8-10 minutter.
  • Del eplene, gjerne med skallet på.
  • Legg eplebitene opp i kjelen med poteter og grønnsaker og la dem koke med det siste minuttet.
  • Sil av vannet og mos til en litt grov mos sammen med melk og smør.
  • Kok opp og smak til med salt og pepper.
  • Tips: Sett ditt preg på mosen ved å tilsette f.eks. hakkede krydderurter eller litt hakket løk.
Kilde: frukt.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest