Rotmos

Rotmos

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en litt annen og spennende vri på den vanlige potetstappen. Ved å mose gulrøtter, sellerirot og kålrot sammen med poteter, får du en ordentlig smaksbombe. Rotmos er nydelig til f.eks. vossakorv, pinnekjøtt, røkt svinekam eller saltet lammelår. Godt med en god sennep til. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og røttene, og skjær alt i terninger. Kok dem i vann med litt salt til de er møre - ca. 20 minutter. Sil av vannet og kjør alt i en foodprocessor med fløte, smør og pepper. Ønsker du en grovere stappe, bruk da en håndmoser. Smak til med salt når stappen er helt ferdig.
  • Rotmos er nydelig til f.eks. vossakorv, pinnekjøtt, røkt svinekam eller saltet lammelår. Godt med en god sennep til.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest