Røykt-ørret-med-eplesalat-2

Røykt ørret med eplesalat

Ca. 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Oppskriften er enkel, men resultatet er frisk, sunt og godt. Eplesalat med røykt ørret kan du servere som forrett eller lunsj, til og med når du er ute på tur. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær ørret i tynne skiver, epler i båter og salat i strimler.
  • Finhakk hvitløk og pisk sammen ingrediensene til dressingen.
  • Smak dressingen til med salt og pepper, og vend eplebåtene i dressingen.
  • Server salaten med røykt ørret og eplebåter på toppen, med brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest