Røykt ørret og tapenade på bruschetta

Røykt-ørret-og-tapenade-på-bruschetta-2
Ca. 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Røykt ørret og tapenade på bruschetta

I denne oppskriften topper du bruschetta med hjemmelaget tapenade og strimler av røykt ørret. En enkel og god rett som passer til tapas eller som forrett. 
PORSJONER4

Ingredieser

tapenade

Fremgangsmåte

  • Skjær røykt ørret i tynne strimler og baguette i skiver.
  • Vend baguetteskiver i olivenolje og stek dem i stekepanne til de er gylne og sprø.
  • Del hvitløksfedd i to og gni på baguetteskivene.
  • Bland alle ingrediensene til tapenaden i en foodprosessor.
  • Server bruschetta med ørretstrimler og tapenade på toppen.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken