Rullekake med bringebær og krem

Rullekake med bringebær og krem

40-60 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
En enkel og deilig rullekake med frisk smak av bringebær. Krem i fyllet gjør kaken ekstra saftig og god. Perfekt til sommeren.
PORSJONER1 kake

Ingredieser

Rullekake

Fyll

Pynt

Fremgangsmåte

  • Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker og rør det inn i eggedosisen.
  • Bre røren utover en smurt langpanne, og stek midt i ovnen ved 180°C i 12-15 minutter.
  • Legg matpapir på bakebordet og strø sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt.
  • Fyll: rør syltetøy inn i pisket krem og fordel krem utover bunnen. Rull kaken sammen ved hjelp av bakepapiret. La den ligge kjølig med kjøten ned.
  • Smør pisket krem på rullekaken og topp med ferske bringebær før du serverer.
  • Prøv også vår rullekake med ingefær, eple og pære
  • Bruk gjerne hjemmelaget syltetøy for ekstra god smak! Varier også smaken på syltetøyet.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Nadin Martinuzzi
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften