Rullet-flyndre-i-eplesaus
Til oppskriften

Rullet flyndre i eplesaus

De beste middagene har like spennende smak som utseende. I denne oppskriften får fileter av flyndre en frisk urtesmak. Urtene kan du skifte ut etter sesong og smak. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Finhakk urter og bland sammen med smør, revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper.
  • Smør urtesmøret jevnt over flyndrefiletene, rull dem sammen og fest dem med en cocktailpinne.

Saus

  • Skjær eple i terninger. Kok opp eplejuice i en stekepanne, rør inn maisennajevner, eple og sitronsaft.
  • Legg rullene i sausen, legg lokk på stekepannen og damp flyndren til den er akkurat gjennomkokt, ca. 4 minutter.
  • Server med en frisk salat og kokte poteter.
Print