Sabayonne-gratinerte-bringebær-1

Sabayongratinerte bringebær

20-40 min
Avansert
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Norske bringebær smaker herlig i sesongen. Hvorfor ikke litt eksklusiv servering med herlig sabayon? 
PORSJONER6

Ingredieser

Sabayonsaus

Fremgangsmåte

  • Pisk eggeplommer, sukker og vin luftig og kremete over vannbad. Bland inn crème fraîche.
  • Fordel bærene i ildfaste skåler og hell over sabayonkremen. Sett skålene høyt i ovnen på 250 °C til kremen har fått litt farge. Følg med dem hele tiden slik at overflaten ikke blir brent.
  • Server straks.
  • Du kan også gratinere bærene under grillelementet i stekeovnen.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest