Meny
salat_med_avokado_asparges_og_tunfisk
Skikkelig matsalat med avokado, rødløk, tomater, asparges og paprika. Server salaten som middag eller kvelds - gjerne med godt brød til. Restene kan du ha med i matboksen dagen etter. 
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Brekk eller skjær av den nederste delen på aspargesene. Kok dem i 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl.
  • Skjær avokado, asparges, paprika, tomat og stilkselleri i grove biter. Skjær rødløken i ringer.
  • Legg salaten på et serveringsfat og fordel tunfisk over.
  • Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med dill og pepper.
  • Dressingen serveres i en skål ved siden av salaten.
  • Server gjerne godt brød ved siden av.
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter